Wij staan voor je klaar

Waterornament; sfeer voor iedere tuin!

Kun jij wel een rustgevend plekje in de tuin gebruiken? Plaats dan een waterornament en creëer een heerlijk stijlvol hoekje. Vernieuw je tuin met een waterelement van natuursteen, terwijl je in de avond nog mooi kunt genieten van de verlichting in het tuinbeeld. Met haar elegante en natuurlijke uitstraling breng je jouw tuin in no time in nieuwe relaxte sferen. Wij nemen je graag mee in de aantrekkelijke waarden van een waterornament, zodat jij simpelweg je tuin nog meer kan opleuken!

#1 Natuurlijke looks

De waterpartijen van Tuincollectie.nl zijn gemaakt van polystone. In gemakkelijke woorden wil dat zeggen dat ze bestaan uit gemalen steen, zoals graniet, marmer of speksteen. Deze natuurlijke gesteentes zijn gemengd met vloeibaar kunsthars en in gegoten in een vorm tot een tuinbeeld. Met deze natuurlijke eigenschappen en looks past een waterornament in iedere tuin.

#2 Weinig moeite, snel in gebruik

Met een blik op een massief waterelement lijken ze zwaar en groot, echter vergis je je daarin. Omdat de tuinfontein van polystone zijn, hebben ze weliswaar de natuursteen looks, maar zijn ze juist licht van gewicht. Daar komt bovenop dat een waterval ornament eenvoudig te installeren is. Draag het naar zijn plek in je grote of kleine tuin, sluit de stekker(s) aan en vul het waterreservoir. Gelijk start het water te stromen, zo gezegd en ook zo gedaan!

#3 Geschikt voor tuin, balkon en terras

Niet alleen door het lichte gewicht kun je een waterornament op het balkon of terras plaatsen. Maar ook door de natuurstenen uitstraling komt een fonteinmeubel goed tot zijn recht op zowel een stenen ondergrond, als in de tuin. Met keuze uit verschillende groottes waterfonteinen in ons assortiment vind je vast en zeker een ornament naar wens bij jouw tuin of balkon.

#4 Extra tuinverlichting en sfeer

Mis je nog sfeervolle tuinverlichting in de zomeravonden, dan schitteren onze waterpartijen gezellige lichtstralen uit. In het waterelement zit bij het fonteintje ledverlichting ingebouwd. De led lampjes zijn in het beeld mooi weggewerkt en toch laten ze voorzichtig je boeddha waterornament in het donker oplichten. Op die manier geven ze in de avonduren net dat extra beetje gezellige sfeer!

#5 Rust en harmonie

Logischerwijs straalt het waterornament met verlichting en haar natuurlijke looks rust en harmonie in je tuin uit. Het geluid van het stromende water voegt daar nog een vleugje ontspanning aan toe. Zo krijg je net het gevoel of er een klaterend beekje langs je huis loopt. Zie jij jezelf al buiten zitten na een warme dag, lekker genietend in de tuinstoel van een wijntje met op de achtergrond het geluid van het zacht kabbelende water?


Al met al is een waterornament eenvoudig in je tuin, balkon of terras te plaatsen. Met haar natuurstenen looks en subtiele fonteinverlichting brengt het jouw tuin naar een heerlijk gezellige sfeer. Is dit idee bij jou in de smaak gevallen? Twijfel niet langer en bekijk ons brede aanbod in prachtige waterornamenten!

Ervaringen met Tuincollectie.nl en ons tuincentrum

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je in.