Wij staan voor je klaar

Word affiliate partner van Tuincollectie.nl

Ben je gepassioneerd door interieur en buitenleven en wil je die passie graag omzetten naar online verdiensten? Word dan affiliate partner van Tuincollectie.nl. Promoot ons assortiment op jouw blog, actiesite of social media. Dan ontvang jij een commissie over elke succesvolle aankoop in onze webshop. 

Tuincollectie.nl in het kort 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare affiliate partner in de buitenleven en interieur branche? Tuincollectie.nl is een van de leukste webshops van Nederland en biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige tuinmeubelen, interieur accessoires, planten, barbecues en nog veel meer. Van kunstplanten tot terrasboompjes, van sfeerkussens tot wanddecoratie en tuingereedschap. Wij hebben alles wat een tuin of interieurliefhebber nodig heeft. 

Voordelen voor onze affiliate partners

Onze partnerschappen spelen een belangrijke rol bij het vergroten van ons bereik online. Daarom genieten onze publishers van de volgende voordelen: 

  • Tot wel 6% commissie op ons assortiment
  • Serieuze conversie dankzij een naadloze gebruikerservaring
  • Relatief lage retouraantallen, dus weinig afgekeurde affiliate orders
  • Lineaire tracking, dus interessant voor elk type partnerwebsite
  • Geavanceerde rapportage rondom kliks en bestellingen

Start als publisher bij TradeTracker

Hebben wij jouw interesse gewekt? Wij beheren onze partnerschappen uitsluitend via het affiliate netwerk van TradeTracker. Meld je aan als publisher via de onderstaande button. Breng ons assortiment in beeld en verdien op korte termijn een online inkomen. 

AANMELDEN ALS PUBLISHER

 

 

Ervaringen met Tuincollectie.nl en ons tuincentrum

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je in.