Wij staan voor je klaar

Welkom bij Tuincollectie.nl


Ons tuincentrum

Tuincollectie.nl is onderdeel van het tuincentrum GroenRijk Maasbree.

GroenRijk Maasbree is een familiebedrijf dat zich al meer dan 25 jaar in het groen specialiseert! Ons tuincentrum onderscheidt zich met een ruim assortiment barbecues, tuinmeubels, tuinplanten, kamerplanten, potterie, interieuraccessoires, tuingereedschappen, dierenartikelen en vijveroplossingen. 

Met een team goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers beschikt ons tuincentrum in Maasbree over een hoog kennisniveau wat wij graag delen met de klant. Wij noemen onszelf dan ook een echt servicetuincentrum!


 Online tuinwinkel 

Sinds 2013 bieden wij op Tuincollectie.nl een groot deel van het assortiment van Groenrijk Maasbree ook online aan. Zo bestaat onze online tuinwinkel inmiddels al meer dan 7 jaar!

Elk seizoen zijn wij bezig met het restylen van ons tuincentrum, waarbij er aansluiting is met de nieuwste woon- en tuintrends. Al deze producten vertalen wij met ons gemotiveerde webshop team direct door naar onze webwinkel. Zo kun je ook online de leukste en nieuwste huis- en tuinartikelen shoppen van ieder seizoen. 

Wist je dat wij ook veel geselecteerde artikelen van ons eigen merk aanbieden? Met ons "eigen import" kanaal uit het Verre Oosten vind je in onze webwinkel vaak producten van hoge kwaliteit die net even anders zijn!


Deskundig advies

In onze webshop krijg je een goede indruk van ons mooie assortiment, wat altijd in verbinding staat met het assortiment van ons tuincentrum. Door een constante nauwe samenwerking tussen het tuincentrum en de webshop, bieden wij online dezelfde kwaliteit aan als dat we in ons tuincentrum doen. Op deze manier zorgen wij er altijd voor dat we de juiste informatie aanbieden over de producten en dat je bij vragen terecht kan bij onze deskundige en ervaren medewerkers. Zo verblijden wij klanten door heel Nederland én België met onze leuke artikelen en goede service!

Wil je liever online oriënteren en een keer gezellig komen shoppen bij ons tuincentrum in Maasbree? Natuurlijk ben je van harte welkom! 


 


Wist je dat Tuincollectie.nl én GroenRijk Maasbree een duurzame organisatie is met respect voor het milieu en oog voor onze medewerkers? Lees hier.. meer over wat wij doen aan duurzaamheid!

  Online tuinwinkel sinds 2013

  Ook een eigen tuincentrum

  Altijd deskundig advies

  Levering uit eigen voorraad

 


 

Openingstijden tuincentrum

 • Maandag
  09:30 - 18:00
 • Dinsdag
  09:30 - 18:00
 • Woensdag
  09:30 - 18:00
 • Donderdag
  09:30 - 18:00
 • Vrijdag
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  12:00 - 17:00

Dit zijn de openingstijden van ons tuincentrum GroenRijk Maasbree.

Ervaringen met Tuincollectie.nl en ons tuincentrum

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je in.