Welkom bij Tuincollectie

Ons tuincentrum
Tuincollectie.nl is onderdeel van het tuincentrum GroenRijk Maasbree.

GroenRijk Maasbree is een familiebedrijf dat zich al meer dan 25 jaar in het groen specialiseert! Ons tuincentrum onderscheidt zich met een ruim assortiment barbecues, tuinmeubels, tuinplanten, kamerplanten, potterie, interieuraccessoires, tuingereedschappen, dierenartikelen en vijveroplossingen. 

Met een team goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers beschikt ons tuincentrum in Maasbree over een hoog kennisniveau wat wij graag delen met de klant. Wij noemen onszelf dan ook een echt servicetuincentrum!

Online tuinwinkel 
Sinds 2013 bieden wij op Tuincollectie.nl ook een groot deel van ons assortiment online aan. Onze online tuinwinkel bestaat inmiddels al meer dan 7 jaar!

Elk seizoen zijn wij bezig met het restylen van ons tuincentrum, waarbij er aansluiting is met de nieuwste woon- en tuintrends. Al deze nieuwe trends en artikelen vertalen wij met ons gemotiveerde webshop team direct door naar onze webwinkel. Zo kun je ook online de leukste en nieuwste huis- en tuinartikelen shoppen.

Wist je dat wij ook veel geselecteerde artikelen van ons eigen merk aanbieden? Met ons "eigen import" kanaal uit het Verre Oosten vind je in onze webwinkel vaak producten van hoge kwaliteit die net even anders zijn!

Huis- en tuinartikelen kopen op Tuincollectie.nl
In onze webshop krijg je een indruk van ons mooie assortiment, waarbij we de kwaliteit, kennis en service van ons tuincentrum ook voor iedereen online aanbieden. Wij verblijden klanten met onze leuke artikelen en goede service door heel Nederland en België!

Natuurlijk verwelkomen we je ook graag een keer in ons tuincentrum in Maasbree.

GroenRijk Maasbree Tuincentrum

Openingstijden tuincentrum

 • Maandag
  08:30 - 17:00
 • Dinsdag
  08:30 - 17:00
 • Woensdag
  08:30 - 17:00
 • Donderdag
  08:30 - 17:00
 • Vrijdag
  08:30 - 17:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00