Betalen

  

Met welke betaalmethodes kan ik bij Tuincollectie.nl betalen?

Tuincollectie biedt diverse betaalmogelijkheden aan. In onze webshop kun je betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard* of achteraf betalen via Afterpay. Wij maken hierbij gebruik van de betaalprovider SiSow by Buckaroo, waardoor alle betalingen snel en veilig verlopen.
 

 Betaalmethode   Land
 iDeal   Nederland
 Bancontact   België
 Afterpay (Achteraf betalen)   Nederland, België
 Creditcard (Visa of Mastercard)   Nederland, België


*Je kunt betalen met een creditcard van Visa of MasterCard.

Bankgegevens van Tuincollectie.nl
IBAN: NL61 RABO 0120 7351 48
BIC: RABONL2U

iDeal (Nederland)

Wanneer je kiest voor betalen met iDeal kun je direct online betalen en jouw eigen Nederlandse bank selecteren. Tijdens het afronden van de betaling word je automatisch doorgestuurd naar de vertrouwde omgeving van jouw bank, waar je veilig kunt betalen. 

Bancontact (Belgiƫ)

Wanneer je kiest voor betalen met Bancontact kun je direct online betalen en jouw eigen Belgische bank selecteren. Tijdens het afronden van de betaling word je automatisch doorgestuurd naar de vertrouwde omgeving van jouw bank, waar je veilig kunt betalen. 

Afterpay (Achteraf betalen)

Wanneer je kiest voor achteraf betalen verloopt dit via Afterpay. Afterpay voert voor Tuincollectie.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden dan kun je meer informatie verkrijgen bij AfterPay.

Bekijk hieronder de betaalvoorwaarden van Afterpay:

Creditcard (Visa of Mastercard)

Je kunt betalen met een creditcard van Visa of MasterCard. Je betaalt gemakkelijk én veilig. Wanneer je kiest voor betalen met creditcard dien je tijdens het afronden van de betaling je creditcardnummer, vervaldatum en CID/CVC-code (deze staat op de achterkant van de creditcard) in te vullen. In sommige gevallen wordt er gevraagd om een extra wachtwoord of e-code in te vullen. Je gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, in onze webshop kun je ook achteraf betalen door middel van Afterpay. 

Waarom kan ik niet met Afterpay betalen?

Een betaling door middel van AfterPay kan door verschillende oorzaken worden geweigerd. Wegens privacy hebben wij hier helaas geen inzicht op. AfterPay kan je precies uitleggen waarom je betaling wordt geweigerd, wij raden je daarom aan om contact op te nemen met de klantenservice van  AfterPay.

Hoe word ik terug betaald bij een retour?

De terugbetaling van online geplaatste bestellingen zal altijd gebeuren via dezelfde wijze als waarmee je de bestelling aan ons hebt voldaan. 

*Houdt er rekening mee dat de terugbetaaltermijn voor online betalingen via creditcard per bank kan verschillen.
*In het tuincentrum geven we geen contant geld terug voor online bestelde en betaalde artikelen.

Mijn betaling is niet gelukt, wat nu?

Het kan soms voorkomen dat het niet lukt om de betaling af te ronden wanneer er bijvoorbeeld te veel tijd zit tussen het bestellen en afronden van de betaling. Wij raden je aan om het later even opnieuw te proberen. Kom je er nog steeds niet uit of ervaar je andere problemen tijdens het betalen? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Ervaringen met Tuincollectie.nl en ons tuincentrum