Wij staan voor je klaar

Groene cadeaus voor Moederdag

Op zondag 8 mei vieren we weer Moederdag. Tijd om je moeder in het zonnetje te zetten en te verwennen met een mooi cadeau. Natuurlijk, een bos bloemen of een lekker parfum is altijd een schot in de roos, maar als je haar dit jaar echt wil verrassen, is het een goed idee om met een origineel geschenk te komen. Wij helpen je daar graag bij!

Tuincollectie.nl heeft heel veel mooie, opvallende planten voor binnen en buiten. Maar ook nog heel veel andere cadeaus waar je zelfs moeders zonder groene vingers of tuin blij mee maakt. Bij ons vind je voor ieder wat wils en in elke prijsklasse! We geven je graag een paar originele cadeautips voor Moederdag:

Een tuincentrum vol Moederdagcadeaus

  1. Trendy kamerplanten: uiteraard hebben we een enorm aanbod aan tuinplanten. Maar als je moeder geen tuin, balkon of dakterras heeft kun je haar verblijden met een grote of trendy kamerplant, al dan niet in een pot of plantenstandaard die bij haar smaak en interieur past. Helemaal hip zijn hangplanten, waar altijd wel een plekje voor te vinden is. Een kleine verzameling vetplanten en cactussen op een mooie schaal is ook nog altijd 'je van het' en je moeder hoeft er geen groene vingers voor te hebben, want dit zijn ijzersterke planten die weinig water en onderhoud nodig hebben. En het pannenkoekenplantje (dat geluk zou brengen) en de vrolijke stippenbegonia zijn ook aanraders, net zoals grote bladplanten met een 'jungle look'.
  2. Een tuinplant of struik: of je nu een kamerplant of een tuinplant voor Moederdag uitkiest, je hebt er meer aan dan aan een bos bloemen. Ten eerste zijn bossen bloemen rond Moederdag (net zoals rond Valentijnsdag) altijd aan de prijs, ten tweede gaat een plant veel langer mee. Er zijn veel tuinplanten, waaronder de Rhododendron op stam. Dit prachtige boompje blijft het hele jaar groen en krijgt in mei fleurige roze bloemen. Ook een Mandevilla zal je moeder opvrolijken met haar vele heldere bloemen. De hortensia, met die grote, witte of roze, bolvormige bloemen, is nog altijd een enorm populaire tuinplant. Heb je slechts een beperkt budget, maar heeft je moeder wel groene vingers, dan maak je haar ook blij met een zakje bloembollen. Wanneer je ze nog in mei in de grond stopt, kan je moeder in de zomer genieten van schitterende zomerbloeiers.
  3. Een plant met een heerlijke geur: je moeder zal veel langer genieten van een geurende plant dan van parfum uit een flesje. Denk aan de klimplant blauweregen, een geurende jasmijn of schijnaugurk.
  4. Planten om van te smullen: als je moeder van koken en lekker eten houdt, maak je haar zeker blij met een aardbeien- of kruidenzaden, een framboos-, druiven- of kiwistruik of juist een andere smaakvolle fruitboom. Denk ook aan een kweekset of kweekkasje waarin ze haar eigen kruiden of eetbare bloemen zaait.
  5. Een gezellige beestenboel in de tuin: is je moeder een dierenliefhebber? Zowel voor huisdieren als voor spontane,  natuurlijke tuingasten heeft onze webshop alles in huis. Van een hondenspeeltjes tot een insectenhotel, van een vogeldrink- en badderschaal tot een nestkast of egelhuisje. Ook kun je in onze webshop kijken naar bij- en vlindervriendelijke planten of een waterornament of kleine vijver, waar veel insecten en kleine dieren op af zullen komen.
  6. Sfeervolle accessoires: als je moeder van gezelligheid en sfeer houdt is de keuze in onze webshop ook reuze. Te veel om op te noemen: fleurige kussens voor op de tuinbank, een mooie vaas, een kleurig buitenkleed voor op het (dak)terras of balkon, een hangmat, (geur)kaarsen en windlichten of lantaarns, een parasol, buitenposter...

Bij Tuincollectie.nl slaag je gegarandeerd voor een mooi geschenk voor Moederdag. Namens ons hele team wensen we jou een heel fijne Moederdag! 

Ervaringen met Tuincollectie.nl en ons tuincentrum

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je in.