Wij staan voor je klaar

Kerstthema's 2022

De pepernoten liggen al een tijdje overal in de winkels en Tuincollectie.nl en ons tuincentrum in Maasbree is ook nu al helemaal klaar voor de gezellige feestdagen! De mooiste tijd van het jaar is bijna aangebroken. Beleef alvast de nodige voorpret en laat je inspireren door de nieuwste kersttrends die wij zoals altijd uitbundig en feestelijk op onze kerstafdeling presenteren. Je komt meteen helemaal in de kerstsfeer en ontdekt vele trendy decoraties, kerstballen in de meest bijzondere vormen en kleuren, kerstverlichting voor binnen en buiten en nog veel meer winterse sfeermakers, zoals kaarsen, vuurkorven en kransen. Bekijk de kersttrends voor 2022! Wij zetten onze 6 sfeervolle kerstthema's voor je op een rij:

 

1. So this is Christmas

So this is Christmas is het traditionele kerstthema van 2022 en staat dit jaar in het teken van reizen. Alle bekende klassieke kerstkleuren en patronen komen hierin terug, maar dan net weer in een ander jasje. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een kleurenmix van rood, groen, goud en parelmoer. Ook zitten er veel klassieke kerstornamentjes en kerstfiguren tussen. Denk aan kerstmannetjes, notenkrakers en ook klassieke voertuigen zoals een kersttrein. So this is Christmas straalt een hartelijk en nostalgisch kerstgevoel uit. Word jij ook helemaal warm van dit klassieke kerstthema? Klik hier om dit leuke thema te shoppen.

 

2. Frozen lake

Frozen lake is het kerstthema van 2022 dat een geweldig winters sfeertje uitstraalt. In december komt de winter echt om de hoek kijken en daar past dit prachtige thema helemaal bij. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een koele kleurenmix van licht- en donkerblauw, mosgroen, zilver en ijzig wit. Ook wordt er veel gecombineerd met natuur elementen zoals hout, dennentakken, besneeuwde decoratie en winterse dieren. Met het thema Frozen lake creëer je een relaxed, knus en winters kerstinterieur. Klik hier om dit leuke thema te shoppen.

 

3. La vie en rose

La vie en rose is het kerstthema van 2022 waar de romantiek vanaf spat. Het gevoel van een nostalgisch en sprookjesachtige romance, die oneindig mag duren. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een kleurenmix van verschillende tinten roze met parelmoer, winters wit en mahonie bruin. Deze kunnen worden gecombineerd met allerlei decoraties die passen bij 'de romantiek'. Denk aan veel bloemenprints, rozen en zijdenbloemen en fluwelen kussens, parelkettingen en kaarsen. La vie en rose straalt de sfeer uit van een luxe, bijna koninklijke high-tea. Eentje waar je oude roze vintage theeservies nog prachtig tussen van pas zou komen. Klik hier om dit stijlvolle thema te shoppen.

 

4. Bohemian forest

Bohemian forest is het kerstthema van 2022 dat geïnspireerd is op de natuur. De uitstraling van het thema doet denken aan een behaaglijk houten vakantiehuisje met retro invloeden. Perfecte voor een weekend weg tijdens de feestdagen. Omgeven in een prachtig bosrijke natuur. De kerstballen, versieringen en decoraties bestaan uit een warme kleurenmix van groen, goud, wol wit en mahonie bruin. Deze worden gecombineerd met veel lila tinten en bohemian invloeden, wat dit thema zo bijzonder maakt. Ook zie je veel natuurelementen terug uit het bos. Denk aan dennentakken, dennenappels en paddenstoelen. De stijl van Bohemian forest oogt zacht, met toch een stoere touch. Klik hier om dit leuke kerstthema te shoppen. 

 

5. Christmas naturals

Christmas naturals is een warm kerstthema van 2022 met verfijnde en natuurlijke tinten, materialen en elementen. De sfeer van dit thema oogt zacht, maar tegelijkertijd toch zeer sfeervol. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een beeldschone kleurenmix van zilver, wol wit, toffee bruin en walnoot bruin. Je ziet veel decoraties zoals kerststerren, pampaspluimen, droogbloemen en houten figuren. Ook kaarsen, vazen, kandelaars, kussens en plaids in dezelfde tinten passen er prachtig bij. Christmas naturals oogt bijna een beetje Scandinavisch en is een perfect thema wanneer je van minimalistische kerstversieringen houdt. Klik hier om dit stijlvolle kerstthema te shoppen.

 

6. Midnight cocktail

Midnight cocktail is het kerstthema van 2022 dat is geïnspireerd op de 'roaring twenties'. In de roerige jaren twintig werdt sterk afgeweken van de geldende normen en dat zie je overal in dit opvallende thema terug! Woorden als glamour, party en showtime passen bij deze uitbundige stijl. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een speelse kleurenmix van goud, donkerblauw, donkerrood en zwart. De donkere tinten gecombineerd met gouden accessoires, fluweel en heel veel feestelijke kerstverlichting en kaarsen zorgt geweldige sprankelende creaties. Ook zie je veel leuke kerstornamentjes terug in de vorm van cocktailglaasjes, flessen sterke drank en champagne. Midnight cocktail is een perfect thema wanneer jij wel van een goed feestje houdt en niet bang bent voor een uitgesproken kerstinterieur. Klik hier om dit glamoureuze kerstthema te shoppen.
 

Kom kersttrendshoppen bij Tuincollectie.nl en GroenRijk Maasbree!

Tuincollectie.nl wenst je nu alvast heel fijne, warme en gezellige kerstdagen! Duik in ons mooie kerstassortiment in de webshop of kom langs op onze kerstafdeling en laat je inspireren. Je bent gewaarschuwd: onze medewerkers hebben zó hun best gedaan, dat je onmogelijk met een leeg winkelmandje of lege handen de deur uitloopt. Neem ook een kijkje op onze afdeling kerstverlichting voor duurzame kerstlampjes voor binnen, buiten en in de kerstboom.

Ervaringen met Tuincollectie.nl en ons tuincentrum

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je in.