Wij staan voor je klaar

Camping windschermen

Naar een camping gaan tijdens het lekkere weer is natuurlijk heerlijk, maar Nederland kennende is er ook altijd ruimte voor een onverwachte windvlaag. Om jezelf hiertegen te beschermen zijn er windschermen voor op de camping ontworpen. Belangrijk is dat een camping windscherm stormvast is, aangezien je vaak op een open plek staat. Verder biedt een windscherm privacy wanneer jij daar behoefte aan hebt en ben je beschermd tegen windvlagen. Bekijk hier onze windschermen voor op de camping: 

Op zichzelf staande windschermen

Het verschil tussen een camping windscherm en een ‘normaal’ windscherm is de montage. Bij een huis of appartement heb je de mogelijkheid om het windscherm aan een muur te monteren en op een camping kan dit niet. Daarom staan windschermen voor een camping aan beide kanten met stevige pinnen in de grond. Niet alleen kunnen deze windschermen op een camping gebruikt worden, maar ook bij jou thuis, gewoon in de tuin. Het effect ervan is eigenlijk hetzelfde als van een uittrekbaar windscherm. Beide schermen kunnen flexibel wel of niet gebruikt worden. Het oprolbare windscherm kun je alleen niet meenemen naar een andere locatie, waar dat met een camping windscherm wel kan. Het scherm is erg licht en daardoor makkelijk te vervoeren. Rol het scherm op, zorg ervoor dat je de pinnen niet vergeet en laad hem in. Geniet van een windloze vakantie waar je volledig zelf bepaalt hoeveel privacy je buiten de caravan hebt!

Soorten windschermen voor op de camping en functies

Net als bij windschermen die aan een muur bevestigd kunnen worden, zijn er ook verschillende soorten windschermen voor de camping. Zo zijn er doorschijnende camping windschermen, ondoorzichtige windschermen, verschillende lengtes en verschillende kleuren. De keuze is volledig aan jou en door de neutrale kleuren passen deze windschermen goed bij elke caravan of camper. Zorg ervoor dat je het juiste bevestigingsmateriaal hebt en je bent klaar voor de zomer.
Verder hebben windschermen nog meer functies dan alleen het bieden van privacy en het beschermen tegen windstoten. Zo dienen ze ook als:

  • Bescherming tegen stof;
  • Bescherming tegen zand;
  • Het vermindert de afleiding wanneer je buiten werkt/studeert;
  • Je kunt helemaal jezelf zijn omdat je niet hoeft te denken aan wat anderen van jou zien.

Met een windscherm hoef je dus even helemaal niet bezig te zijn met invloeden van buitenaf, je kunt je boekje erbij pakken en rustig plaatsnemen op een ligbed of ander tuinmeubel.

Camping windschermen bij Tuincollectie

Bij Tuincollectie is het van belang dat alle windschermen voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Om jou te voorzien van het beste windscherm voor op de camping. Een windscherm is bij ons een investering die je er na verloop van tijd ook weer uit haalt. De windschermen gaan meer dan 10 jaar mee en wij bieden garantie van één jaar. Zoek vandaag nog een windscherm uit dat voldoet aan jouw wensen en geniet er de komende jaren van met volle teugen!

Bekijk onze instructie video's!

Ervaringen met Tuincollectie.nl en ons tuincentrum

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je in.