Verzending of Afhalen

Bestelling laten bezorgen of afhalen?

Bestellingen op Tuincollectie.nl kunnen worden thuisbezorgd of afgehaald in ons tuincentrum in Maasbree. Woont u in of nabij Maasbree dan is het wellicht leuker en/of voordeliger om de artikelen bij ons af te komen halen. Zodra u uw bestelling op Tuincollectie.nl gaat afrekenen kunt u kiezen of u de artikelen thuis wilt laten bezorgen of af wilt komen halen. Afhalen kan bij ons in het tuincentrum:

Tuincentrum Groenrijk Maasbree 
Kanaalweg 7
5993 AZ Maasbree (Limburg)
Nederland
Telefoon: +31(0)77-782 01 50 (Tuincollectie)
31(0)77-4650080 (GroenRijk Maasbree)
Email: [email protected] 

Wanneer kan ik mijn bestelling af komen halen?

Heeft u ervoor gekozen om uw bestelling af te halen bij ons in het tuincentrum in Maasbree dan ontvangt u van ons een afhaalbericht per telefoon of e-mail zodra de artikelen klaarstaan.

Betaal ik bezorgkosten?

Tuincollectie.nl bezorgt artikelen boven de € 100,00 gratis* thuis in Nederland en België. Voor bestellingen onder de € 100,00 rekenen wij in Nederland een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95 en voor België € 9,95. Natuurlijk kunt u de producten ook afhalen in ons tuincentrum in Maasbree. *Een aantal artikelen, waaronder een deel van onze tuinmeubelen, heeft een gewicht- en/of volumetoeslag. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het desbetreffende product. 

Wat is de levertijd?

Pakketten
Voor pakketbestellingen houden wij een levertijd aan van 1-2 werkdagen. Wij leveren doorgaans maandag t/m vrijdag. Wij bezorgen niet in de weekenden en op feestdagen. Indien u vrijdag na 14.00 uur een bestelling plaatst, kan deze in de meeste gevallen pas dinsdag bezorgd worden. 

Pallettransport
Een aantal artikelen kan Tuincollectie.nl niet per pakketdienst versturen omdat het artikel te groot of te zwaar is. U ontvangt uw bestelling dan per pallet of minipallet. De levertijd van palletbezorgingen kan 1 à 2 dagen langer duren dan normaal.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Al onze leveringen kunt u volgen via een track en trace volgsysteem. U ontvangt van onze transporteur een volgnummer van de bestelling zodra wij deze verwerkt hebben in ons systeem. Mocht u onverhoopt toch niet thuis zijn bij aflevering dan wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden of wordt er een kaartje in de bus gedaan, waarmee u zelf een nieuwe bezorgafspraak in kunt plannen.