Verzending of Afhalen

Besteling laten bezorgen of afhalen?

Bestellingen op Tuincollectie.nl kunnen worden thuisbezorgd of afgehaald in ons tuincentrum in Maasbree. Woont u in of nabij Maasbree dan is het wellicht leuker en/of voordeliger om de artikelen bij ons af te komen halen. Zodra u uw bestelling op Tuincollectie.nl gaat afrekenen kunt u kiezen of u de artikelen thuis wilt laten bezorgen of af wilt komen halen. Afhalen kan bij ons in het tuincentrum:

Tuincentrum Groenrijk Maasbree 
Kanaalweg 7
5993 AZ Maasbree (Limburg)
Nederland
Telefoon: +31(0)77-4650080
Email: info@tuincollectie.nl 

Wanneer kan ik mijn bestelling af komen halen?

Heeft u ervoor gekozen om uw bestelling af te halen bij ons in het tuincentrum in Maasbree dan ontvangt u van ons een afhaalbericht per telefoon of e-mail zodra de artikelen klaarstaan.

Betaal ik bezorgkosten?

Tuincollectie.nl bezorgt artikelen boven de € 100,00 gratis* thuis in Nederland en België. Voor bestellingen onder de € 100,00 rekenen wij in Nederland een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95 en voor België € 9,95. Natuurlijk kunt u de producten ook afhalen in ons tuincentrum in Maasbree. *Een aantal artikelen heeft een gewicht- en/of volumetoeslag. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het desbetreffende product. 

Wat is de levertijd?

Pakketten
Voor pakketbestellingen houden wij een levertijd aan van 1-2 werkdagen. Wij leveren maandag t/m vrijdag. Wij bezorgen niet in de weekenden en op feestdagen. Indien u vrijdag na 14.00 uur een bestelling plaatst, kan deze in de meeste gevallen pas dinsdag bezorgd worden. 
Let op: Rond de feestdagen kan er een langere levertijd van toepassing zijn.

Carnavalsplanning 2020:

Bestel je op vrijdag 21 feb. vóór 12.00 uur, dan wordt de bestelling op maandag 24 feb. bezorgd.
Bestel je tussen vrijdagmiddag 21 feb t/m dinsdag 25 feb, dan wordt je bestelling op donderdag 27 feb. bezorgd. 
Klantenservice is gesloten van zaterdag 22 februari t/m dinsdag 25 februari. 

Pallettransport
Een aantal artikelen kan Tuincollectie.nl niet per pakketdienst versturen omdat het artikel te groot of te zwaar is. U ontvangt uw bestelling dan per pallet of minipallet. De levertijd van palletbezorgingen kan 1 à 2 dagen langer duren dan normaal.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Al onze leveringen kunt u volgen via een geavanceerd track en trace volgsysteem. U ontvangt van onze transporteur een volgnummer van de bestelling zodra wij deze verwerkt hebben in ons systeem. Mocht u onverhoopt toch niet thuis zijn bij aflevering dan wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden of wordt er een kaartje in de bus gedaan, waarmee u zelf een nieuwe bezorgafspraak in kunt plannen.