Verzending of Afhalen

Besteling laten bezorgen of afhalen?

Bestellingen op Tuincollectie.nl kunnen worden thuisbezorgd of afgehaald in ons tuincentrum in Maasbree. Woont u in of nabij Maasbree dan is het wellicht leuker en/of voordeliger om de artikelen bij ons af te komen halen. Zodra u uw bestelling op Tuincollectie.nl gaat afrekenen kunt u kiezen of u de artikelen thuis wilt laten bezorgen of af wilt komen halen. Afhalen kan bij ons in het tuincentrum:

Tuincentrum Groenrijk Maasbree 
Kanaalweg 7
NL-5993 AZ Maasbree. (Limburg)
Telefoon: 0031-774650080
Email: info@tuincollectie.nl 

Wanneer kan ik mijn bestelling af komen halen?

Heeft u ervoor gekozen om uw bestelling af te halen bij ons in het tuincentrum in Maasbree dan ontvangt u van ons een afhaalbericht per telefoon of e-mail zodra de artikelen klaarstaan.

Betaal ik bezorgkosten?

Tuincolectie.nl bezorgt alles boven de € 100,00 gratis thuis in Nederland en België. Voor bestellingen onder de € 100,00 rekenen wij in Nederland een bijdrage in de verzendkosten van € 5,95 en voor België € 9,95. Natuurlijk kunt u de producten ook afhalen in ons tuincentrum in Maasbree. Sommige artikelen hebben een gewicht- en/of volumetoeslag. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld bij het product. 

Wat is de levertijd?

Pakketten
Voor pakketbestellingen houden wij een levertijd aan van 1-2 werkdagen. Wij leveren maandag t/m zaterdag. Wij bezorgen niet op zon- en feestdagen. Indien u vrijdag na 14:00 een bestelling plaatst, kan deze pas dinsdag bezorgd worden.

Pallettransport
Sommige artikelen kan Tuincollectie.nl niet per pakketdienst versturen omdat het artikel te groot of te zwaar is. U ontvangt uw bestelling dan per pallet of minipallet. De levertijd van palletbezorgingen kan 1 à 2 dagen langer duren dan normaal.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Al onze leveringen kunt u volgen via een geavanceerd track- en trace volgsysteem. U ontvangt van onze transporteur een volgnummer van de bestelling zodra wij deze verwerkt hebben in ons systeem. Mocht u onverhoopt toch niet thuis zijn bij aflevering dan wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Indien u deze aflevering opnieuw mist dan nemen wij contact met u op.