Verzending of Afhalen

Besteling laten bezorgen of afhalen?

Bestellingen op Tuincollectie.nl kunnen worden thuisbezorgd of afgehaald in ons tuincentrum in Maasbree. Woont u in of nabij Maasbree dan is het wellicht leuker en/of voordeliger om de artikelen bij ons af te komen halen. Zodra u uw bestelling op Tuincollectie.nl gaat afrekenen kunt u kiezen of u de artikelen thuis wilt laten bezorgen of af wilt komen halen. Afhalen kan bij ons in het tuincentrum:

Tuincentrum Groenrijk Maasbree 
Kanaalweg 7
5993 AZ Maasbree (Limburg)
Nederland
Telefoon: +31(0)77-4650080
Email: [email protected] 

Wanneer kan ik mijn bestelling af komen halen?

Heeft u ervoor gekozen om uw bestelling af te halen bij ons in het tuincentrum in Maasbree dan ontvangt u van ons een afhaalbericht per telefoon of e-mail zodra de artikelen klaarstaan.

Betaal ik bezorgkosten?

Tuincollectie.nl bezorgt artikelen boven de € 100,00 gratis* thuis in Nederland en België. Voor bestellingen onder de € 100,00 rekenen wij in Nederland een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95 en voor België € 9,95. Natuurlijk kunt u de producten ook afhalen in ons tuincentrum in Maasbree. *Een aantal artikelen heeft een gewicht- en/of volumetoeslag. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het desbetreffende product. 

Wat is de levertijd?

Pakketten
Voor pakketbestellingen houden wij een levertijd aan van 1-2 werkdagen. Wij leveren maandag t/m vrijdag. Wij bezorgen niet in de weekenden en op feestdagen. Indien u vrijdag na 14.00 uur een bestelling plaatst, kan deze in de meeste gevallen pas dinsdag bezorgd worden. 

Feestdagen planning
Maandag 1 juni is het Tweede Pinksterdag. Op deze dag worden er geen pakketten bezorgd of opgehaald in Nederland en België. Bestellingen die op vrijdag 29 mei geplaatst zijn, worden op dinsdag 2 juni bezorgd. 


Mogelijk langere levertijd
Op het moment is het erg druk in onze webshop en bij onze pakketdiensten. Hierdoor kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. 
Ook onze klantenservice heeft het momenteel druk. Heb je een probleem met je bestelling, dan ontvangen we graag een mail met duidelijke uitleg en eventueel foto's ter verduidelijking. We streven ernaar om je vraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden. 


Pallettransport
Een aantal artikelen kan Tuincollectie.nl niet per pakketdienst versturen omdat het artikel te groot of te zwaar is. U ontvangt uw bestelling dan per pallet of minipallet. De levertijd van palletbezorgingen kan 1 à 2 dagen langer duren dan normaal.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Al onze leveringen kunt u volgen via een geavanceerd track en trace volgsysteem. U ontvangt van onze transporteur een volgnummer van de bestelling zodra wij deze verwerkt hebben in ons systeem. Mocht u onverhoopt toch niet thuis zijn bij aflevering dan wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden of wordt er een kaartje in de bus gedaan, waarmee u zelf een nieuwe bezorgafspraak in kunt plannen.